Köpinformation

För att köpa en produkt på Juristavtal.se måste du ha fyllt 18 år. Priserna för produkter till privatpersoner är angivna inklusive moms.

Leverans

Vi erbjuder extra trygghet och säkerhet för er genom att alla våra produkter upprättas av utbildade jurister direkt på uppdrag från er. Det finns alltså inga digitala robotar som skapar produkterna, vilket är fallet hos många av våra konkurrenter.

Din produkt skapas inom 24 timmar från det att betalning gått igenom på helgfri måndag till fredag. Om ni köper en produkt på en helgdag eller dag före helgdag kommer produkten skapas och skickas närmaste helgfria vardag.

När en av våra jurister upprättat er produkt skickas den till beställaren via e-post. Produkten levereras i PDF-format. Ibland kan problem med leverans uppstå på grund av tekniska fel hos e-posttjänster, internetleverantörer eller annat. Om du inte fått din digitala produkt inom 48 timmar efter du fått köpet bekräftat, skicka då ett e-postmeddelande till kontakt@juristavtal.se, så hjälper vi dig.

För det fall att du beställt dokumentet utskrivet på kvalitetspapper så skickas de fysiska dokumenten med Postnord AB snarast möjligt efter det att betalningen gått igenom, postens leveranstid tillkommer. 

Betalning

Betalning av produkter/tjänster som köps via hemsidan sker alltid genom Swish. Swish-betalning tillhandahålls genom Getswish AB. Swish Betalningen sker via mobil datatrafik. För närvarande är 12 banker i Sverige anslutna till Swish.

Ångerrätt

Vid köp av produkt ger beställaren oss i uppdrag att utföra en tjänst och skapa en skräddarsydd produkt speciellt utformat efter den information beställaren tillhandahåller och de val beställaren gör. Eftersom produkten har en tydligt personlig prägel och är skapad enbart för just beställaren, så finns ingen möjlighet till ångerrätt efter avslutat köp enligt distansavtalslagen. 

Support

Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor eller synpunkter till vår kundtjänst: kontakt@juristavtal.se. För mer information och fullständiga villkor, se våra allmänna villkor. Juristavtal.se tillhandahålls av Aagesson & Flodin AB, org. nr. 559148-5924, Box 3034, 400 10 Göteborg.